Η επίσημη ιστοσελίδα του Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς Πελοποννησιακά Καλλιστεία

Απούσα η Χριστιάνα Καρνέζη από τον διαγωνισμό Miss Progress International 2014 λόγω υγείας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/05/2014

H ανταπόκριση σας μεγάλη! Η στήριξη σας απίστευτη! Αναφερόμαστε στην συμμετοχή της Star Πελοπόννησος 2013 Χριστιάνα Καρνέζη στον διαγωνισμό Miss Progress International 2014, που γίνεται στην Puglia της Ιταλίας 9-18 Μαΐου.

Η αναχώρησή της προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Μαΐου βάση και του επίσημου προγράμματος της Ιταλικής διοργάνωσης .
Δυστυχώς όμως η Χριστιάνα, την Τετάρτη το απόγευμα, μετά από ξαφνική αδιαθεσία και πόνους εισήχθη εσπευσμένα στο Ιατρικό Αθηνών και την Πέμπτη το πρωί υπεβλήθει σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Όλα πήγαν καλά και η Star μας, αναρρώνει , στο νοσοκομείο.
Η ίδια, παρόλο που υγεία της τέθηκε σε κίνδυνο, είναι στεναχωρημένη για το ότι το έκτακτο αυτό γεγονός την αναγκάζει εκ των πραγμάτων να παραμείνει κλινήρης και να μην μπορέσει να μεταβεί στην Ιταλία και στο διαγωνισμό στον οποίο θα συμμετείχε. Τα προγνωστικά για εκείνη ήταν πολύ θετικά και οι ελπίδες για μια πρόκριση μεγάλες.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας είπε: «Ήθελα απλά, να δώσω μια ευκαιρία σε εμένα , σε όλους όσους με στήριξαν ως τώρα αλλά και σε αυτή μου τη συμμετοχή, να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά μέσα από το χώρο της ομορφιάς, στη χώρα μας. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με στήριξαν να φτάσω ως εδώ και ζητώ συγνώμη που η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Ευχαριστώ πολύ όλους σας!»

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή, οι δικοί της άνθρωποι, ο διοργανωτής των Πελοποννησιακών καλλιστείων Τάκης Παπαπαναγιώτου, φίλοι και γνωστοί .

Της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Masmedia